Karamelizuoti migdolai su juodaisiais serbentais, 100 g
Ypatinga saldainių fabriko „Rūta“ naujiena – karamelizuoti migdolai su juodaisiais serbentais, pasižymintys unikaliu skonių deriniu! Karamelė suteikia migdolams malonaus saldumo ir traškumo, o juodieji serbentai – subtilaus rūgštumo bei vaisinio gaivumo. Patiks tiems, kurie mėgsta derinti saldžius ir rūgštokus akcentus!
Migdolai pateikiami pakuotėje su užspaudžiama juostele – tai stilingas ir patogus sprendimas greitam ir gardžiam užkandžiui keliaujant, skubant ar ilsintis – bet kur ir bet kada!
– Karamelizuoti migdolai.
– Su džiovintais šaltyje juodųjų serbentų milteliais.
– Daug skaidulinių medžiagų (100 g – 10,3 g).
Gamintojas:
Uždaroji akcinė bendrovė RŪTA
LT-76349 Tilžės g. 133, Šiauliai
Sudedamosios dalys:
Sudedamosios dalys: MIGDOLAI (70 %), cukrus, džiovinti šaltyje juodųjų serbentų milteliai (20 %), glajinės medžiagos (karnaubo vaškas, bičių vaškas, šelakas). DAUG SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ. MIGDOLŲ kilmė: ES ir ne ES.
Gali būti GLITIMO, PIENO, SOJOS, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.
100g. maistinė vertė:
• Energinė vertė: 2315 kJ / 557 kcal
• Riebalai: 37,7 g
--Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 3,1 g
• Angliavandeniai: 33,3 g
--Iš kurių: cukrų: 33 g
• Baltymai: 16,1 g
• Druska: 0,01 g
Alergenai: Gali būti GLITIMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų. .
Šokolado laikymo sąlygos:
laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.
Grynasis kiekis: 100 g.